Vi tilbyder

Tage
Et nyt tag er ikke bare et nyt tag, og lad ikke hvem som helst rådgive jer om jeres nye tag. Lad os rådgive jer så I er sikre på at jeres nye tag lever op til nye love og krav. Så kommer der ikke uventet overraskelser og dyre efterregninger.

Vinduer
Nye vinduer med tilskud! Der er stadig fradrag på udskiftningen af vinduer. At skifte sine gamle vinduer ud med nye energi-vinduer er noget der kan mærkes på varmeregningen. Samt dit hus ser 20 år yngre ud.

Køkken/bad
Køkken og bad er husets dyreste rum, men også blandt de rum vi befinder os mest i. Et nyt køkken er en smal sag for køkkensælgeren der sælger selve inventaret. Men et køkken eller bad er ofte mere end bare nyt inventar, der skal måske ommøbleres lidt på håndvaskens position, eller en væg står i vejen for din nye kogeø. Det er der vi kommer ind i billedet, vi hjælper dig til at nå dit mål.

Isolering:
Er det isolering af dit gulv, loft, vægge eller hulmur. Så er der næsten altid penge at spare. De nye isoleringskrav er vi opdateret på, og kan rådgive dig om det rigtige materiale og mængde til dit hus.

Skal vi ringe dig op?

[captcha_bank_text]